Kiemelt alkalmak

Gondolt már a naptárban fellelhető nevezetesebb napokra? Tudja már milyen programokkal kedveskedjen vendégeinek?  

Ha még nem, akkor egy kis ízelítőt adunk programjaink kavalkádjából. Reméljük felkeltjük érdeklődését, annyira, hogy ajánlatot adhassunk!

Farsang

  szallodaanimacio-farsang  szallodaanimacio-farsang-jelmez 

A farsang a vízkereszttől (január 6.) hamvazószerdáig, a nagyböjt kezdetéig tartó időszak, amelyet hagyományosan a vidám bálok, mulatságok, népünnepélyek jellemeznek. IDE kattintva kérje egyedi animációs program-megoldásainkat!

Március 15

március-15-   kokarda

 

Március idusaként is emlegett napra jelmezes és nemzeti programlehetségeket kínálunk hotelanimáció keretén belül:  IDE kattintva kérje egyedi animációs program-megoldásainkat!

Húsvét

husvet   husveti-arcfestes  

Minden évben a Húsvét március 22. és április 25. közé esik, ahol a következő nap a húsvéthétfő. Húsvéti animációs programjainkkal elsősorban a gyerekek és a családok elfoglalására törekszünk. IDE kattintva kérje egyedi animációs program-megoldásainkat!

Pünkösd

Punkosd  punkosd-gyerekanimacio  

A pünkösd a húsvét utáni 7. vasárnapon és hétfőn tartott keresztény ünnep, amelyre IDE kattintva kérheti egyedi animációs program-megoldásainkat!

Halloween

     Halloween-jatek   halloween-gyujtogetes   

A halloween ősi kelta hagyományokból kialakult ünnep, amit elsősorban az angolszász országokban tartanak meg október 31. éjszakáján, bár mára már az egész világon elterjedt. Így szállodaanimációs programok körében már hazánkban is kiemelten kezeljük. IDE kattintva kérje egyedi animációs program-megoldásainkat!

Mikulás

 mikulas-ajandek  mikulas-interaktiv-mese  

Piros palástban, püspöksüvegben és pásztorbottal ajándékokat osztó Mikulás december 5. –én és december 6. hajnalán  meglátogatja a gyermekeket. Az Ön szállodáját is meglátogatja? Mikulásprogramok, krampuszokkal, manókkal! IDE kattintva kérje egyedi animációs program-megoldásainkat!

Karácsony

karacsony kezmuves  karacsonyi-program  

December 24.-én meghitté, valamint programokban gazdaggá varázsoljuk a hotelt. IDE kattintva kérje egyedi animációs program-megoldásainkat!

 Szilveszter

   ujev-gyerekek    

 

Szilveszter? Akár csak a gyerekeknek mini-programok, vagy a teljes estét betöltő showműsor! Az eddigi tapasztalatunk szerint a leghatékonyabb megoldás, ha a szállodában karácsonytól Újévig folyamatos animációs programmegoldásokat kínálunk  vendégek részére.IDE kattintva kérje egyedi animációs program-megoldásainkat!

 

 

Ön itt van: Home Kiemelt alkalmak

Szálloda animáció

Coach Game

Malom Udvar

1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

adatvédelmi tájékoztató

Szállodaanimációt szeretne? Keressen meg minket!

Elérhetőségünk: Malom Udvar Soroksári út 48-54, Budapest. Telefon: +36 20 388 4119. www.szallodaanimacio.hu.

kastelylogo