Bemutatkozás


coach gameCégünket 2001. évben Animation Hungary néven ismerte meg a hazai szálloda és turisztikai ipar. A több mint tizennégy éves múltra tekintő turisztikai programszervezéseink alkalmával, nagy mértékű szakmai tapasztalatot szereztünk a szálloda animáció, strand animáció illetve roadshowk szervezésében és lebonyolításában, amelyeken nagy sikereket értünk és érünk el. 
2006. évben Görögországban, a Louis Hotels athéni központjának megbízásából dolgoztuk ki, hat szállodájuk részére az animációs attrakciók és tematikák rendszerét, valamint Budapesten képeztük ki görög felkérése a hatvan fős animátor csapatot. Ennek az animációs rendszernek az üzemeltetését két éves megbízásban kezeltük. Azóta Coach Game néven a magyarországi piacon kamatoztatjuk szakmai tudásunkat. Animátoraink folyamatos képzéseken vesznek részt, amely biztosítéka megrendelőink elégedettségének.

Visszatérő megrendelőink növekvő létszáma bizonyítja cégünk magas minőségi munkavégzését, megfizethetőségét, és megbízhatóságát.

Jövőbeni célunk ugyanaz, mint ami eddigi célunk is volt,  az örömszerzés partnereink és vendégeik számára. További céljaink közé tartozik az egyedi, személyre szabott programok valamint a közösségi munkamorál fejlesztése, mellyel életre szóló élményt és hatékonyabb munkakapcsolatot tudunk biztosítani. Feladatul tűztük ki, hogy mindent, amit megszervezünk, az legyen egyedi, megismételhetetlen és exkluzív.

boldog animacio

 

 

 

Ön itt van: Home Magunkról

Szálloda animáció

Coach Game

Malom Udvar

1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

adatvédelmi tájékoztató

Szállodaanimációt szeretne? Keressen meg minket!

Elérhetőségünk: Malom Udvar Soroksári út 48-54, Budapest. Telefon: +36 20 388 4119. www.szallodaanimacio.hu.

kastelylogo