Hotelanimáció

szervezés

„Jobb ma a vendégeidet karbantartani,
mint holnap elölről kezdeni!” Coach Game®

Élmény. Stílus. Fejlődés.

 

+36 20 388 41 19        nE TÖPRENGJ, INKÁBB KÉRDEZZ! 

Nyári hotelanimáció

Nyári szállodai animáció szervezése és ennek a kétlépcsős stratégiai megtérülésére. Továbbá itt olvasható a bevált módszerekről a hotelanimáció összeállításához. Ezt az oldalt turisztikai helyszínek vezetőinek ajánlom.

 

animationteam balaton 

Hogyan legyen nyári animációs csapatod a szállodádban?

Kezdjük egyből a csattanóval: Animációval Hatékonyságnövelés akár Vevőszerzés.

 

 A hotelanimáció egyik legfontosabb célja, hogy a helyszín értékét növelje és befektetésként pénzt termeljen.

 

vik fejlec

 

Az első jó hír, amit megosztok veled: a hotelanimáció marketing eszköz!

De erről olvashatsz itt bővebben...

A hotelanimáció kezelése inkább egy közös munka, ahol visszajelzési pontokkal fűszerezve, valójában az egész szezonban egy animátor csapat a szállodai munkatársak közvetlen segítségével dolgoznak. Ahhoz, hogy érdemi munkát tudjunk végezni a te szállodádban és kampányaidon, (amiben könnyen megszólítható lesz az animációval a gyerek, a család és a tervezett szegmens), folyamatos értékelésre és finomhangolásra lesz szükség.

A vendégköröd és a helyszíned lehetőségei fogja meghatározni az animációs programokat. Például, ha a vendégeid meghatározóan nyugdíjasok és a gyógyfürdőben lesznek napközben, akkor a szálláshelynek teljesen mást kell nyújtania turisztikai animációban, mint egy sporthotelnek.

 

Hová sorolod a szállodátokat? Milyen egyéb szolgáltatásokat lehet még beleépíteni az animációs programba?

Ha a helyszíneden van kerékpár, akár segway, csúszda, akár vizibicigli kölcsönzés, akkor ezekre a kapcsolt termékszolgáltatásokra érdemes rászervezni az animációs programokkal.

 

Klasszikus és mindig bevált hotelanimációs programok:

 Léteznek "örök zöld" hotelanimációs programok, amiket a mai napig érdemes előtérben tartani. Például azok a gyerekes családok, akik minden évben utazási irodákkal meglátogatják a mediterrán üdülőfalukat és családi hoteleket, azok már automatizálva lettek az animációs "csapdákra". Tehát, ha meglátják a Mini Disco-t, (ami mára már globalizációs termék) akkor este minden gyerek ott lesz, mert ez már 20 éve mindenhol bevezetett animációs termék. Még a zeneszámok is azonosak. Még a tánclépések is! A lényeg: ami ismert, azt használjuk!  

 

Mennyibe kerül a hotelanimáció?

Mennyit érne meg neked, hogy végre más szolgáltatásokkal is megszólítsd a szálláshely keresőket? Mekkora növekedést jelentene profitodban hosszabb távon, ha élménytartalommal tudnád feltölteni a meglévő kampányaidat, és nem kell külön beruházásokat felépítened ehhez?

Gondolja arra, hogy lehetőség van egy felkészült csapatot egy telefonhívással már elindítani, ahol összeállított programokkal, jelmezekkel, felszereléssel, irányítással összehangolt a szálloda kéréseivel.


 

  Kedvet kaptál turisztikai animációval bővíteni szolgáltatásaidat?


Kérj személyre szóló tanácsot és animátor csapatot! ÍRJ MOST!

 

 

csapatepites elerhetoseg coachgame ico

 
 
 
 
 
Egy hotelanimáció, illetve egy turisztikai animációs programszervezésében sok különböző szempontot kell figyelembe venni. 5 alapvető hiba, amit Te is elkövethetsz egy helyszín animációjának megszervezésénél:

 

 

 Minőség Garanciája:

viktor coachgame team

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket hotelanimációval, animátorok közvetítésével és turisztikai programlehetőségekkel. Mi már túl vagyunk az 500. megrendelésen!

 

 

 

Amit érdemes tudni a hotelanimációról:

Hotelanimáció: az a szálloda, amelyik nem akar lemaradni a mai turisztikai piac versenyéről, az mára eljutott arra a szintre, hogy legalább a nyári szezonban szolgáltatásként animátorokkal és programokkal egészíti ki szolgáltatását. Az animáció a 90-es évek elején terjedt el a nagyobb hotelek körében és fő célja, hogy a vendégeket arra lelkesítse, hogy aktív pihenéssel töltsék el nyaralásukat. Részükre az animátorok programokat szolgáltatnak, szerveznek meg és vezetnek le. Ezek a programok általában játékos sportesemények, vicces vetélkedők a nap folyamán és szórakoztató showműsorok esténként.

Strandanimáció és kemping-animáció: szezonális animációs programok a strand és a kemping vendégköréhez igazítva. Az animációs programterv megegyezhet a szállodai animáció programjaival, de a megjelenése és a "vendégek megszólítása, toborzása" eltér ..  

Turisztikai Animátor: avagy a turisztikai helyszín programmestere. A retro időszakban kultúrfelelősnek is hívták... Egy jó animátor a gyerekeknek, családosoknak, felnőtteknek egyaránt tud élmény gazdag aktivitást szervezni. Az animátor mára már sokkal több, mint a 2000-es évek elején, mivel marketing eszköz a piaci versenyben, segítő a tanácstalan vendégnek, és sok esetben a "ház asszonya is". És nagyon fontos, hogy ne keverjük össze a gyerekmegőrzővel! 

Rendezvény animátor: alkalmi rendezvények és csapatépítések játékvezetői. Kiemelten játékos feladatok, versenyek és élményprogramok munkatársai. A rendezvény és turisztikai animátorok általában csapatban dolgoznak, amelyben mindenkinek meg van a saját feladata, programjai, amit szervez és vezet. 

 

Ön itt van: Csapatépítés főlap Nyári hotelanimáció

Hotelanimáció? Programszervezés? Keress meg!

Coach Game Kft. 

Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)szallodaanimacio.hu

gdpr datvédelmi tájékoztató