Hotelanimáció

szervezés

„Jobb ma a vendégeidet karbantartani,
mint holnap elölről kezdeni!” Coach Game®

Élmény. Stílus. Fejlődés.

 

+36 20 388 41 19        nE TÖPRENGJ, INKÁBB KÉRDEZZ! 

Nyári hotelanimáció

Nyári szállodai animáció szervezése és ennek a kétlépcsős stratégiai megtérülésére. Továbbá itt olvasható a bevált módszerekről a hotelanimáció összeállításához. Ezt az oldalt turisztikai helyszínek vezetőinek ajánlom.

 

animationteam balaton 

Hogyan legyen nyári animációs csapatod a szállodádban?

Kezdjük egyből a csattanóval: Animációval Hatékonyságnövelés akár Vevőszerzés.

 

 A hotelanimáció egyik legfontosabb célja, hogy a helyszín értékét növelje és befektetésként pénzt termeljen.

 

vik fejlec

 

Az első jó hír, amit megosztok veled: a hotelanimáció marketing eszköz!

De erről olvashatsz itt bővebben...

A hotelanimáció kezelése inkább egy közös munka, ahol visszajelzési pontokkal fűszerezve, valójában az egész szezonban egy animátor csapat a szállodai munkatársak közvetlen segítségével dolgoznak. Ahhoz, hogy érdemi munkát tudjunk végezni a te szállodádban és kampányaidon, (amiben könnyen megszólítható lesz az animációval a gyerek, a család és a tervezett szegmens), folyamatos értékelésre és finomhangolásra lesz szükség.

A vendégköröd és a helyszíned lehetőségei fogja meghatározni az animációs programokat. Például, ha a vendégeid meghatározóan nyugdíjasok és a gyógyfürdőben lesznek napközben, akkor a szálláshelynek teljesen mást kell nyújtania turisztikai animációban, mint egy sporthotelnek.

 

Hová sorolod a szállodátokat? Milyen egyéb szolgáltatásokat lehet még beleépíteni az animációs programba?

Ha a helyszíneden van kerékpár, akár segway, csúszda, akár vizibicigli kölcsönzés, akkor ezekre a kapcsolt termékszolgáltatásokra érdemes rászervezni az animációs programokkal.

 

Klasszikus és mindig bevált hotelanimációs programok:

 Léteznek "örök zöld" hotelanimációs programok, amiket a mai napig érdemes előtérben tartani. Például azok a gyerekes családok, akik minden évben utazási irodákkal meglátogatják a mediterrán üdülőfalukat és családi hoteleket, azok már automatizálva lettek az animációs "csapdákra". Tehát, ha meglátják a Mini Disco-t, (ami mára már globalizációs termék) akkor este minden gyerek ott lesz, mert ez már 20 éve mindenhol bevezetett animációs termék. Még a zeneszámok is azonosak. Még a tánclépések is! A lényeg: ami ismert, azt használjuk!  

 

Mennyibe kerül a hotelanimáció?

Mennyit érne meg neked, hogy végre más szolgáltatásokkal is megszólítsd a szálláshely keresőket? Mekkora növekedést jelentene profitodban hosszabb távon, ha élménytartalommal tudnád feltölteni a meglévő kampányaidat, és nem kell külön beruházásokat felépítened ehhez?

Gondolja arra, hogy lehetőség van egy felkészült csapatot egy telefonhívással már elindítani, ahol összeállított programokkal, jelmezekkel, felszereléssel, irányítással összehangolt a szálloda kéréseivel.


 

  Kedvet kaptál turisztikai animációval bővíteni szolgáltatásaidat?


Kérj személyre szóló tanácsot és animátor csapatot! ÍRJ MOST!

 

Minőség Garanciája:

Egy hotelanimáció, illetve egy turisztikai animációs programszervezésében sok különböző szempontot kell figyelembe venni.  
5 alapvető hiba, amit Te is elkövethetsz egy helyszín animációjának megszervezésénél:
 "Előfordult, hogy az animációra kifizettünk több százezret is! És ezeken a programokon mindig csak két-három gyerek lézengett..."

 

viktor coachgame team

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket hotelanimációval, animátorok közvetítésével és turisztikai programlehetőségekkel. Mi már túl vagyunk az 500. megrendelésen!

 

Ön itt van: Csapatépítés főlap Nyári hotelanimáció

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Legyél animátor, akár programvezető

jelentkezz most! Kiemelten keresünk gyakorlott műsorvezetőt!

Hotelanimáció? Programszervezés? Keress meg!

Coach Game Kft. 

Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)szallodaanimacio.hu

gdpr datvédelmi tájékoztató