Hotelanimáció

szervezés

„Jobb ma a vendégeidet karbantartani,
mint holnap elölről kezdeni!” Coach Game®

Élmény. Stílus. Fejlődés.

 

+36 20 388 41 19        nE TÖPRENGJ, INKÁBB KÉRDEZZ! 

Ünnepnapok a Naptárban:

Kiválóan alkalmas az ünnepnapok a vendégek megszólítására. Készülj a naptár segítségével, nézd meg melyik ünnepnap következik. Ebben a cikkben bemutatjuk, mikor milyen ünnepnapokra érdemes rászervezni látványos animátorműsorokat.

 

Hozd be a kampányodba az új ünnepnapi termékeket!

 

2019. március 15. – péntek – Nemzeti ünnep

2019. április 19. – péntek – Nagypéntek

2019. április 22. – hétfő – Húsvét hétfő

2019. május 1. – szerda – Munka ünnepe

2019. június 10. – hétfő – Pünkösd

2019. augusztus 19. – hétfő – pihenőnap

2019. augusztus 20. – kedd – Nemzeti ünnep

2019. október 23. – szerda – Nemzeti ünnep

2019. november 1. – péntek – Mindenszentek

halloween animation

Tipp: november elsején Mindenszentek napja! Egy Hosszú hétvége, amit november 10-én kell ledolgozni. Tehát indítsd a kampányt és legyen hozzá élményprogramod, mert sok családos fog elindulni Budapestről. Kérj tőlünk megoldásokat és programokat, hogy a gyerekek le legyenek kötve! 

Kérj ajánlatot itt, ne maradj le róla!

2019. december 6. – péntek– Mikulás Ünnepe

mikulasgyar hotelanimacio coachgame


Mikulásgyár animációs programunk alkalmával a gyerekek megismerkednek a Mikulás látványos gyárával ami egy varázslat segítségével "újrahasznosítható" hulladékokból ajándékokat gyárt. Az animátorok az északi-sark műhely életét mutatják be, akár mint egy életre keltett valóság-showban. Ajándékosztogatás, humor, színes fények és jelmezes kavalkád. A programot felnőtteknek és családoknak egyaránt javasoljuk.

Piros palástban, püspöksüvegben és pásztorbottal ajándékokat osztó Mikulás bemutatja a felépített ajándékgyárát. A program nem csak a klasszikus Mikulásprogramot jelenti. Igazi mesés farm, ahol hangosan kattogó gyár ontja ki az ajándékokat, füstöl, ahol a meseparkban lakó krampusz és manó életét láthatjuk valóvá válni, akik további ajándékkészítési programmal egészítik ki a karácsonyi készülődésüket. A program 2*3 órás, mesetér, amibe a látogatók bármikor betekintést kapnak.
A vendégek látogatásuk során egy 30-40 nm terjedelmű, 3 oldalas színház”akváriumot” csodálhatnak meg, ahol egy élő-showban láthatóvá válik a Mikulás birodalma és életképe.
Innen mindenki mosollyal és emlékezetes örömmel megy tovább. A siker garantált.

(És ebből a termékből csak az első három megrendelő kaphat, mert nincs több belőle!)

Kérj ajánlatot itt, ne maradj le róla!

mikulas animacio

2019. december 24. – kedd – Szenteste

2019. december 25. – szerda – Karácsony

2019. december 26. – csütörtök – Karácsony

2019. december 27. – péntek – pihenőnap

 

Azt tudtad, hogy a Mikulást decemberben már nehéz és túl költséges leszervezni? 

 

Kérj ajánlatot itt, ne maradj le róla!

 

 

 

csapatepites elerhetoseg coachgame ico

 
 
 
 
 
Egy hotelanimáció, illetve egy turisztikai animációs programszervezésében sok különböző szempontot kell figyelembe venni. 5 alapvető hiba, amit Te is elkövethetsz egy helyszín animációjának megszervezésénél:

 

 

 Minőség Garanciája:

viktor coachgame team

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket hotelanimációval, animátorok közvetítésével és turisztikai programlehetőségekkel. Mi már túl vagyunk az 500. megrendelésen!

 

 

 

Amit érdemes tudni a hotelanimációról:

Hotelanimáció: az a szálloda, amelyik nem akar lemaradni a mai turisztikai piac versenyéről, az mára eljutott arra a szintre, hogy legalább a nyári szezonban szolgáltatásként animátorokkal és programokkal egészíti ki szolgáltatását. Az animáció a 90-es évek elején terjedt el a nagyobb hotelek körében és fő célja, hogy a vendégeket arra lelkesítse, hogy aktív pihenéssel töltsék el nyaralásukat. Részükre az animátorok programokat szolgáltatnak, szerveznek meg és vezetnek le. Ezek a programok általában játékos sportesemények, vicces vetélkedők a nap folyamán és szórakoztató showműsorok esténként.

Strandanimáció és kemping-animáció: szezonális animációs programok a strand és a kemping vendégköréhez igazítva. Az animációs programterv megegyezhet a szállodai animáció programjaival, de a megjelenése és a "vendégek megszólítása, toborzása" eltér ..  

Turisztikai Animátor: avagy a turisztikai helyszín programmestere. A retro időszakban kultúrfelelősnek is hívták... Egy jó animátor a gyerekeknek, családosoknak, felnőtteknek egyaránt tud élmény gazdag aktivitást szervezni. Az animátor mára már sokkal több, mint a 2000-es évek elején, mivel marketing eszköz a piaci versenyben, segítő a tanácstalan vendégnek, és sok esetben a "ház asszonya is". És nagyon fontos, hogy ne keverjük össze a gyerekmegőrzővel! 

Rendezvény animátor: alkalmi rendezvények és csapatépítések játékvezetői. Kiemelten játékos feladatok, versenyek és élményprogramok munkatársai. A rendezvény és turisztikai animátorok általában csapatban dolgoznak, amelyben mindenkinek meg van a saját feladata, programjai, amit szervez és vezet. 

 

Ön itt van: Csapatépítés főlap Ünnepnapok a Naptárban:

Hotelanimáció? Programszervezés? Keress meg!

Coach Game Kft. 

Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)szallodaanimacio.hu

gdpr datvédelmi tájékoztató