ANIMÁTOR BÉRLÉS

 

Animátort akkor érdemes bérelned, ha a szálláshelyszíneden már bevezetett szolgáltatás a hotelanimáció.

Miért is? - Gondolj arra, hogy az animátor egy szolgáltatási rendszer része, és nem MAGA A RENDSZER. Tehát a szakosodott animátor, amikor megérkezik hozzátok, akkor a már bevezetett programokat fogja folytatni, és annak eszközeit fogja tudni jól felhasználni. Tehát, ha nincs nálatok most animáció, akkor NE bérelj animátort! Ha csak animátort bérelsz, akkor elmarad a siker!

Ha már a helyszíneden alkalmazott szolgáltatás a szállodai animáció, és többet szeretnél kihozni belőle, akár a szezonra ráerősítenél, vagy esetleg ráfér a jelenlegi animációra egy csapatfrissítés, akkor érdemes animátort bérelned. Ehhez semmi mást nem kell tenned, csak írd meg az elképzelésedet nekünk: 

írd meg kérdéseidet ITT! hogy segíthessünk céljaid elérésében!

 

animator berles hotelanimation

 

Ebben a kategóriában nincsenek cikkek. Ha megjelennek ezen az oldalon az alkategóriák, akkor azok tartalmazhatnak cikkeket.

Minőség Garanciája:

Egy hotelanimáció, illetve egy turisztikai animációs programszervezésében sok különböző szempontot kell figyelembe venni.  
5 alapvető hiba, amit Te is elkövethetsz egy helyszín animációjának megszervezésénél:
 "Előfordult, hogy az animációra kifizettünk több százezret is! És ezeken a programokon mindig csak két-három gyerek lézengett..."

 

viktor coachgame team

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket hotelanimációval, animátorok közvetítésével és turisztikai programlehetőségekkel. Mi már túl vagyunk az 500. megrendelésen!

 

Ön itt van: Csapatépítés főlap Animátor bérlése

Csatlakozhatsz!

Legyél Te is a
munkatársunk!!!

Legyél animátor, akár programvezető

jelentkezz most! Kiemelten keresünk gyakorlott műsorvezetőt!

Hotelanimáció? Programszervezés? Keress meg!

Coach Game Kft. 

Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)szallodaanimacio.hu

gdpr datvédelmi tájékoztató