NERF szivacslövő csatatér kertben, vagy konferencia teremben

Ha a kiemelt családi napra új dolgot szeretnél, és már unod a megszokott témákat, akkor kapcsolódj be a Nerf Őrületbe, bérelj te is ki szállodádnak Mobil Nerf Pályát és meg lesz a biztos siker!

 NERF csata élmények 100nm-es területtől, akár felfújható, hálós pályával!

Konferencia teremben is letelepíthető!

 


Látvány. Játék. Aktivitás. Próbáld ki!

 nerf felfujhato palyanerf felfujhato palya berles

 Használd a Nerf Brand marketing erejét, mivel a gyerekek és a családosok között ez közkedvelt téma!

És most elárulok egy titkot, ami számodra fontos lesz, amikor gyerek részére programot szervezel:

A Nerf jelenleg Európában és Amerikában a legtöbb gyerek számára ismert és nagyon kedvelt játék. És ami a legfontosabb, Magyarországon több tízezer gyereknek már van otthon a Nerf szivacskilövőkből! És itt jön az, amitől a pályánk kiemelten fontos lesz a gyerekeknek: hol tud végre másokkal csatázni, lövöldözni? Mert a lakásban nem igazán....

És te mit tennél, amikor két szálláshely között kellene kiválasztanod a családi utazásodat?

- az egyik helyszín olyan programot kínál, ahol a gyerekeid csillogó szemmel a "hűha" reakciót él meg, vagy

- a másik helyszínt választod, ahol a megszokott sablonokat kínálják fel nektek? 

A pályán 10-20 perces csatákat hirdetünk meg, kettő csapat kialakításával. Játékosok egyéni, vagy csapatnevezéssel lépnek be a pályára. Egy időben maximum 20 főt tudunk beengedni, 20 db szivacslövővel, védőszemüveggel, töltényekkel. Padlószőnyegezett, molinóval elkerített csatatér, térelválasztókkal, zászlókkal díszítve.
Felfújható pályánk a 2018. év Gyereksziget kiemelt produkciója volt.

Szeretnél több NERF pályát is megismerni? KLIKK ide...

Szeretnéd a vendégeidet, akár a céges csoportodat új témával meglepni? 

 

Kérj személyre szóló ajánlatot! ÍRJ MOST!

 

 

 

csapatepites elerhetoseg coachgame ico

 
 
 
 
 
Egy hotelanimáció, illetve egy turisztikai animációs programszervezésében sok különböző szempontot kell figyelembe venni. 5 alapvető hiba, amit Te is elkövethetsz egy helyszín animációjának megszervezésénél:

 

 

 Minőség Garanciája:

viktor coachgame team

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket hotelanimációval, animátorok közvetítésével és turisztikai programlehetőségekkel. Mi már túl vagyunk az 500. megrendelésen!

 

 

 

Amit érdemes tudni a hotelanimációról:

Hotelanimáció: az a szálloda, amelyik nem akar lemaradni a mai turisztikai piac versenyéről, az mára eljutott arra a szintre, hogy legalább a nyári szezonban szolgáltatásként animátorokkal és programokkal egészíti ki szolgáltatását. Az animáció a 90-es évek elején terjedt el a nagyobb hotelek körében és fő célja, hogy a vendégeket arra lelkesítse, hogy aktív pihenéssel töltsék el nyaralásukat. Részükre az animátorok programokat szolgáltatnak, szerveznek meg és vezetnek le. Ezek a programok általában játékos sportesemények, vicces vetélkedők a nap folyamán és szórakoztató showműsorok esténként.

Strandanimáció és kemping-animáció: szezonális animációs programok a strand és a kemping vendégköréhez igazítva. Az animációs programterv megegyezhet a szállodai animáció programjaival, de a megjelenése és a "vendégek megszólítása, toborzása" eltér ..  

Turisztikai Animátor: avagy a turisztikai helyszín programmestere. A retro időszakban kultúrfelelősnek is hívták... Egy jó animátor a gyerekeknek, családosoknak, felnőtteknek egyaránt tud élmény gazdag aktivitást szervezni. Az animátor mára már sokkal több, mint a 2000-es évek elején, mivel marketing eszköz a piaci versenyben, segítő a tanácstalan vendégnek, és sok esetben a "ház asszonya is". És nagyon fontos, hogy ne keverjük össze a gyerekmegőrzővel! 

Rendezvény animátor: alkalmi rendezvények és csapatépítések játékvezetői. Kiemelten játékos feladatok, versenyek és élményprogramok munkatársai. A rendezvény és turisztikai animátorok általában csapatban dolgoznak, amelyben mindenkinek meg van a saját feladata, programjai, amit szervez és vezet. 

 

Ön itt van: Csapatépítés főlap Szállodai Attrakciók NERF szivacslövő csatatér kertben, vagy konferencia teremben

Hotelanimáció? Programszervezés? Keress meg!

Coach Game Kft. 

Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)szallodaanimacio.hu

gdpr datvédelmi tájékoztató