Kapcsolat

Elérhetőségek

Kapcsolattartó képe
Cím:
Coach Game Kft.

Iroda:
Budapest 1094
 
Haller út 23-25.
Raktár:
Budapest 1095
 
Malom Udvar, Soroksári út 48.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobiltelefon: +36 20 388 4119

 

Kapcsolat űrlap

Küldjön e-mailt. A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.
Kérjük adja meg a nevét!
Kérjük adja meg az email címét.
Kérjük adja meg a telefonszámát.
Kérjük töltse ki a tárgy mezőt.
Kérjük töltse ki az üzenet mezőt.
Invalid Input

A COACH GAME CÉGCSOPORT BEMUTATÁSA


A Coach Game® cégcsoport fő tevékenységi körébe tartozik a hotelanimáció, rendezvényszervezés, csapatépítés, szabadidő és rendezvény tanácsadás, animációs továbbképzés valamint a turisztikai programszervezés.
2001. év óta foglakozunk turisztikai programszervezéssel, amely alkalmával szálloda animáció, strand animáció illetve roadshow-kon is nagy sikereket értünk és érünk el.
A rendezvényszervezés területén főként csapatépítő rendezvények, vállalati tréningek, partnertalálkozók szervezésével foglalkozunk. A felsorolt rendezvénytípusok mellett VIP rendezvények, termékbemutatók, céges sportnapok és családi napok is megtalálhatóak referenciáink között.
Évente több mint 100 nagyobb cégnek dolgozunk folyamatosan. Partnereink ismert multi és nagy múltú cégek, akikkel kölcsönös tiszteletben és megbízásban állunk.
A visszatérő megrendelők magas létszáma bizonyítja cégünk magas minőségi munkavégzését, és megbízhatóságát.
Hitvallásunk szerint egy turisztikai program, illetve rendezvény, önmagában is kommunikációs csatornaként szolgál partnereink, ügyfeleink, illetve vendégeik számára. Filozófiánkhoz szorosan hozzátartozik, hogy az általunk szervezett rendezvényeket mindig az adott cég profiljához, terveihez alakítsuk. Legyen ez egy csapatépítő tréning a cégen belüli kommunikáció erősítésére vagy egy új termék bemutatása a partnerek felé és folytathatnánk a felsorolást.
A cégünk fennállása óta számos színvonalas, egyedi eseményt szervezett az üzleti és a magánszférában egyaránt. Rendezvényeink és turisztikai programjaink sikerességét biztosítja a programok egyedi tervezése, amelyet a cégek, intézmények stratégiájához és arculatához igazítunk. A közös sikerhez elengedhetetlen a partnerrel folytatott folyamatos egyeztetés, kommunikáció. Ismernünk kell a megrendelő legkisebb céljait és elvárásait is az adott programmal, rendezvénnyel kapcsolatban.
Programjainkat a kidolgozottság, kreativitás és az ötletesség jellemzi.
Cégcsoportunk fennállása óta szerzett rendezvényszervezői tapasztalatunk, diplomával és nyelvtudással rendelkező fiatal kreatív kollégáink a biztosítékai a hotelanimációnk és rendezvényeink sikerességének, meglévő és leendő partnereink elégedettségének. 
Jövőbeni célunk partnereink számára az örömszerzés, egyedi programok és a közösségi munkamorál fejlesztése, mellyel életre szóló élményt és hatékonyabb munkakapcsolatot tudunk biztosítani. Feladatul tűztük ki, hogy mindent, amit megszervezünk, az legyen egyedi, megismételhetetlen és exkluzív.

 

CG

 

csapatepites elerhetoseg coachgame ico

 
 
 
 
 
Egy hotelanimáció, illetve egy turisztikai animációs programszervezésében sok különböző szempontot kell figyelembe venni. 5 alapvető hiba, amit Te is elkövethetsz egy helyszín animációjának megszervezésénél:

 

 

 Minőség Garanciája:

viktor coachgame team

2001. évtől szolgáljuk ki megrendelőinket hotelanimációval, animátorok közvetítésével és turisztikai programlehetőségekkel. Mi már túl vagyunk az 500. megrendelésen!

 

 

 

Amit érdemes tudni a hotelanimációról:

Hotelanimáció: az a szálloda, amelyik nem akar lemaradni a mai turisztikai piac versenyéről, az mára eljutott arra a szintre, hogy legalább a nyári szezonban szolgáltatásként animátorokkal és programokkal egészíti ki szolgáltatását. Az animáció a 90-es évek elején terjedt el a nagyobb hotelek körében és fő célja, hogy a vendégeket arra lelkesítse, hogy aktív pihenéssel töltsék el nyaralásukat. Részükre az animátorok programokat szolgáltatnak, szerveznek meg és vezetnek le. Ezek a programok általában játékos sportesemények, vicces vetélkedők a nap folyamán és szórakoztató showműsorok esténként.

Strandanimáció és kemping-animáció: szezonális animációs programok a strand és a kemping vendégköréhez igazítva. Az animációs programterv megegyezhet a szállodai animáció programjaival, de a megjelenése és a "vendégek megszólítása, toborzása" eltér ..  

Turisztikai Animátor: avagy a turisztikai helyszín programmestere. A retro időszakban kultúrfelelősnek is hívták... Egy jó animátor a gyerekeknek, családosoknak, felnőtteknek egyaránt tud élmény gazdag aktivitást szervezni. Az animátor mára már sokkal több, mint a 2000-es évek elején, mivel marketing eszköz a piaci versenyben, segítő a tanácstalan vendégnek, és sok esetben a "ház asszonya is". És nagyon fontos, hogy ne keverjük össze a gyerekmegőrzővel! 

Rendezvény animátor: alkalmi rendezvények és csapatépítések játékvezetői. Kiemelten játékos feladatok, versenyek és élményprogramok munkatársai. A rendezvény és turisztikai animátorok általában csapatban dolgoznak, amelyben mindenkinek meg van a saját feladata, programjai, amit szervez és vezet. 

 

Ön itt van: Csapatépítés főlap Kapcsolat

Hotelanimáció? Programszervezés? Keress meg!

Coach Game Kft. 

Iroda:
1094 Budapest, Haller út 23-25.
Telefon: +36 20 388 4119
Raktár:
1095 Budapest,
Soroksári út 48-54

info(kukac)szallodaanimacio.hu

gdpr datvédelmi tájékoztató